11. nädal

Kuhu kadus punane maasikas

Kui punaseks meie punase kuumaasika esimene vili minna jõudis, seda me teada ei saanudki. Küllap ta oli punane punane, sest kellelegi ta silma jäi ja kadunud ta oligi.

Oli punane maasikas aga enam ei ole

Lisa saaki jagas veel ka kollane kuumaasikas. Tegelikult päris maasika moodi oli kolmest maasikast vaid üks. Ja järgi sai ka nuhutatud kollased kuumaasikad, mis lõhnalt ja maitselt meenutavad samuti metsmaasikat.

Kolm maasikat

Kui koolis on vaheaja nädal, siis meil on mängunädal. Mäng see ju on praegu meie kõige tähtsam töö ja samuti ka vabaaja veetmise lemmikviis ehk siis kaks ühe hoobiga. Otsustasime ka ära vastata vastamata viktoriini küsimused ja järgi proovida kõik projekti kodulehel olevad mängud. Kuna meie teokestest maasikakasvatajad on nii pisid, siis teadmised panid proovile hoopis rühma õpetajad. Seitsmest küsimusest läks valesti kaks. Tuleb hoolikamalt projekti kodulehte lugeda. Tegelikult jäime tulemusega rahule. Ka mängud olid vahvad, aega nõudvamad olid sõnasegadik ja ristsõna, kamba peale saime needki tehtud. 

Nädala lõpu poole sai küpseks veel üks punase kuumaasika vili. Lähivõte sellest pole just kõige kaunim ja vili ise kõige isuäratavam. 

Macrovõte punasest osaliselt viljunud kuumaasika viljast

Macrovõte punase kuumaasika õiest


Nädala 🍓 Kuula muusikat! Isegi taimed kasvavad muusika saatel paremini.

Muusika soovitus 👉 https://www.youtube.com/watch?v=k-y1jWn4YkI&ab_channel=Laulupesa


Kommentaarid

Populaarsed postitused